Glimåkra Stengravyr AB utökar verksamheten genom övertagandet av Göinge Stenförädling – Förbättrade tjänster och utökade möjligheter i Boalt

Glimåkra Stengravyr AB, ett framstående familjeföretag inom tillverkning och design av gravstenar, är stolta över att meddela övertagandet av Göinge Stenförädling. Denna strategiska expansion markerar en ny era för företaget, där fokus kommer att ligga på att förbättra och utöka våra tjänster för våra värderade kunder.

Med vår vision om att göra det som är bra ännu bättre, strävar vi efter att erbjuda snabbare leveranser, bättre priser, och en ännu högre kvalitet på våra svensktillverkade gravstenar. Genom att flytta in i Göinge Stenförädlings större och mer moderna lokaler i Boalt, på Ola Karnas väg 6, 28994 Glimåkra, kommer vi att kunna tillgodose våra kunders behov på ett ännu bättre sätt.

Vår nya, utökade anläggning kommer att innefatta både förbättrade tillverkningsprocesser med moderna maskiner och en omfattande utställning av gravstenar. Här kan våra kunder se och välja stenar före gravering, med möjlighet till snabb leverans.

Vi på Glimåkra Stengravyr AB värdesätter den nära och personliga kontakten med våra kunder. Som ett familjeföretag är vi engagerade i varje steg av processen, från den första skissen till den färdigt monterade gravstenen. Denna tradition och vårt engagemang för kvalitet och service kommer att fortsätta vara en central del av vår verksamhet även i vår nya adress.

För mer information om våra tjänster och vårt nya sortiment, välkomnar vi er att besöka oss i Boalt eller kontakta oss via 044-42150.

Tags

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *